Hans Groeneveld's
 Genealogische database


  Opa en Oma Groeneveld-Ram met kinderen en kleinkinderen in 1968. Zittend (v.l.n.r.): Arie Groeneveld en Heintje Ram. Staand (v.l.n.r.): Joke Groeneveld, Alie van de Meent, Henny Groeneveld, Arie Groeneveld, Hans Groeneveld, Adri Groeneveld, Loes Jongenburger, Adriaan Jongenburger, Cor Jongenburger en Arie Jongenburger

Welkom,

Dit is de toegang tot de gegevens in de genealogische database van Hans Groeneveld. De database bevat meer dan 240.000 personen. Al deze mensen zijn aan elkaar verwant via geboorte of huwelijk.


Speciale artikelen

feature 1 Herkomst Van de Meent Waar komt de familie Van de Meent uit Alphen aan den Rijn vandaan? En hoe komen ze aan die naam? Het antwoord op deze vragen vind je hier.

feature 2 Groeneveld aan de Goussche Sluijs Plotseling dook in het begin van de 18e eeuw de naam Groeneveld op aan de Gouwse Sluis in Alphen. Lees hier hoe dat in zijn werk ging.

feature 3 Pannenbakkerijen langs de Oude Rijn Langs de Oude Rijn hebben veel fabrieken gestaan voor de productie van dakpannen. Dit verhaal gaat over drie families, die hierin actief waren: Kloot, Meurs en Vergunst.

feature 4 Houthandel in Leiden Zo'n 180 jaar geleden begon Adrianus Jacobus van Hoeken een houthandel in Leiden. Op basis van de geschiedenis van de houtzaagmolen Het Zwarte Schaap, wordt hier verteld hoe het die houthandel verging.

 
Contact

email imageAls u vragen heeft over of commentaar op de informatie van deze site, neem dan a.u.b. contact met ons op. We horen graag van u.